//domeniivet.ro/wp-content/uploads/2018/10/Chirurgie-Centrul-Veterinar-Domenii-e1539212503325.jpg

Stomatologie

periaj de rutina, polish dentar, detartraj, extractii dentare, chirurgie orala

Bolile periodontale sunt unele dintre cele mai intalnite afectiuni la caini si pisici, importanta sanatatii dentare fiind de multe ori ignorata de catre stapani. Mai mult de 85% dintre cainii si pisicile cu varsta de peste 4 ani prezinta boli periodontale. Respiratia urat mirositoare este unul din primele semne ale acestei afectiuni. Alte semne ale bolii periodontale sunt: sangerari gingivale, iritabilitate, letargie si depresie. Puteti reduce riscul unei boli periodontale prin efectuarea unor controale dentare periodice, precum si a unor proceduri de detartrare.

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic. Pentru animalele diagnosticate cu o boala periodontala, recomandam un control la fiecare 6 luni pentru a mentine o buna sanatate orala.

Serviciile noastre stomatologice includ: periaj de rutina, polish dentar, detartraj, extractii dentare, precum si chirurgie orala.

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.