Internare Postoperatorie

Internare Postoperatorie


Dupa interventiile chirurgicale in cadrul Centrului Veterinar Domenii, pacientii raman sub observatie pana la trezirea completa din anestezie. Daca vorbim despre o interventie de rutina, majoritatea pacientilor nostri se vor afla intr-o stare buna pentru a fi externati la sfarsitul zilei. In cazul unor interventii chirurgicale complexe, pacientul va ramane internat peste noapte pentru monitorizare. Fiecare pacient este monitorizat cu atentie de catre personalul nostru pentru a evita posibilele complicatii, acesta urmand a fi externat si luat acasa numai atunci cand suntem siguri ca este in afara oricarui pericol.

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii. Pentru medicii Centrului Veterinar Domenii, gestionarea durerii este foarte importanta, personalul nostru fiind foarte atent in a mentine animalul dumneavoastra stabil si fara durere dupa orice interventie.

In cazul in care apar complicatii neprevazute, sfatuim proprietarii sa se adreseze imediat personalului medical al Centrului Veterinar Domenii. Medicii nostri sunt mereu disponibili in timpul programului normal de functionare, dar si telefonic pentru urgente. Misiunea noastra principala este sa facem tot posibilul sa asiguram o buna sanatate a animalului dumneavoastra

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.