https://www.domeniivet.ro/wp-content/uploads/2018/10/Farmacie-Veterinara-Centrul-Veterinar-Domenii-1-980x700.jpg

Farmacie Veterinară


Farmacia veterinară din cadrul Centrului Veterinar Domenii oferă o gamă largă de produse farmaceutice veterinare: antiparazitare interne și externe, antibiotice, analgezice și antiinflamatoare, suplimente vitamino-minerale, suplimente pentru menținerea sănătății ficatului și a tractului urinar, produse dermatologice, medicație pentru boli cardiace, medicație pentru afecțiuni oftalmologice, etc

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de înaltă calitate, acestea fiind achiziționate de la producători cu o bună reputație, astfel încât să ne asiguram că pacienții noștri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Uneori, animalele refuză să ia medicamentele prescrise, motiv pentru care personalul nostru vă va asista cu sfaturi utile în administrarea acestora.
Medicamentele prescrise de către doctorii noștri pot fi ridicate oricând de la Centrul Veterinar Domenii, iar în măsura în care acestea nu mai sunt în stoc, vor fi comandate și livrate in cel mult 48h.

Pentru orice întrebări și nelămuriri suplimentare, personalul centrului nostru vă stă la dispoziție la numerele de telefon afișate pe site.

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.