Ecografie Veterinara

Ecografie

Ecografie abdominala, cardiaca, doppler

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni. Aceasta metoda este un instrument valoros in diagnosticul diferitelor boli, cum ar fi: afectiuni cardiace, hepatice, renale, gastro-intestinale, ale vezicii urinare si ale aparatului genital. Spre deosebire de razele X care utilizate in exces pot fi daunatoare, ecografia este sigura si fara efecte adverse.

 

Examenul ecografic ofera medicului detalii clare in cazul unor modificari ale organelor interne cum ar fi: formatiuni neoplazice, chisturi, abcese care pot fi identificate si masurate.

 

Examinarea ecografica dupa un traumatism este esentiala pentru determinarea hemoragiilor cavitare sau a leziunilor organelor interne, fiind vitala in stabilirea protocolului terapeutic posttraumatic.

 

Totodata, ecografia este utilizata in diagnosticul timpuriu al gestatiei, determinarea numarului de pui, precum si pentru monitorizarea evolutiei gestatiei.

 

Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie servicii de ecografie realizate cu ajutorul unui aparat General Electric de ultima generatie de catre colegul nostru, dr. Ionut Donescu - medic veterinar cu o experienta de peste 14 ani si numeroase cursuri in domeniul imagisticii realizate atat in tara, cat si in strainatate.
 
 

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.