//domeniivet.ro/wp-content/uploads/2018/10/Mojo-Pug-la-Vaccinare.jpg

Diete si Nutritie


Personalul Centrului Veterinar Domenii este dedicat mentinerii in conditii optime a sanatatii animalului dumneavoastra. Una dintre marile probleme pe care le vedem se refera la nutritie, acesta fiind motivul pentru care oferim consiliere cu privire la alegerea unei diete sanatoase si echilibrate.

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal. Aceasta poate sa varieze de la o dieta speciala postoperatorie pana la o dieta specifica combaterii sau prevenirii anumitor afectiuni. Specialistii Centrului Veterinar Domenii pot oferi consiliere inclusiv cu privire la programe de management al greutatii sau orice alte aspecte ce tin de hranirea sanatoasa a animalului.

Stiati ca mentinerea unei greutati ideale a animalului dumneavoastra poate prelungi speranta de viata a acestuia cu pana la 20%? Aceasta inseamna ca un caine sau o pisica de 10 ani ar putea trai inca 2 ani in plus!

Atunci cand va examinam animalul, va vom indica si o dieta potrivita pentru acesta. Avem o varietate de diete pentru fiecare etapa a vietii sau pentru afectiuni specifice pe care putem sa vi le recomandam.

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.