Anestezie Inhalatorie si Monitorizare (Temperatura, EKG, SpO2, Puls)

Anestezie Inhalatorie și Monitorizare


Înaintea anesteziei generale, medicii din cadrul Centrului Veterinar Domenii vor analiză istoricul medical al animalului, vor efectua un examen clinic complet, precum și un screening preoperator care, în funcție de particularitatea cazului, poate include: hemoleucograma, timp de coagulare, biochimie sanguină, examen cardiologic, analiză urină.

Majoritatea intervențiilor chirurgicale se realizează cu anestezie inhalatorie. Toți pacienții noștri sunt atent monitorizați în timpul operației (EKG, puls, SpO2, temperature etc.).

De asemenea, realizăm un management al durerii pe parcursul întregii proceduri, cât și ulterior, pentru confortul animalului dumneavoastră.

Pacienții rămân sub observație până la trezirea complete din anestezie, externarea lor având loc în momentul când sunt în afară oricărui pericol.

De asemenea, oferim și posibilitatea internării postoperatorii în cadrul centrului nostru.

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.