Liluta la Consultatie

Despre noi

Cei mai buni prieteni ai animalelor

Animalul tău de companie nu este doar un animal care trăiește în casa ta, ci un adevărat membru al familiei. Pentru cei mai mulți dintre noi el este cel mai de încredere confident și cel mai loial prieten. Aceasta este și filozofia noastră și motivul pentru care am lansat acest proiect ambițios numit: Centrul Veterinar Domenii.

 

Fondatorii Centrului sunt: Dr. Ionuț Donescu și Dr. Olivia Brănescu (Radu) - medici cu o vastă experiență în domeniu, fiind recunoscuți pentru profesionalism, dedicare și iubire pentru animale. Ei au urmat numeroase cursuri și workshop-uri, atât în țară, cât și în străinătate, dobândind competențe în medicină internă, ecografie, oftalmologie, dermatologie și chirurgie.

 

Centrul Veterinar beneficiază de aparatură de ultimă generație - de la renumiți furnizori din SUA (General Electric, Abaxis, Henry Schein etc.) și din Europa (Riester, Led SpA Surtron, Fazzini etc.).

 

Medicii Centrului nostru sunt dedicați profesiei, vor fi mereu la curent cu ultimele descoperiri în domeniul medical veterinar și vor asigura animalului tău de companie cea mai bună îngrijire posibilă.

Serviciile Noastre

Compasiune si Profesionalism

Consultatii de Specialitate

Sa va aduceti animalutul pentru un consult clinic in cadrul Centrului Veterinar Domenii este esential pentru sanatatea acestuia.

Ecografie

Ecografia este o metoda de diagnostic non-invaziva si nedureroasa, utilizata in cazul mai multor afectiuni.

Laborator Analize Medicale

Nu toate problemele de sanatate pot fi diagnosticate in urma unui examen clinic, motiv pentru care Centrul Veterinar Domenii va pune la dispozitie un Laborator de Analize Medicale Complete.

Vaccinari si Microcipari

Vaccinarea este recomandata pentru protectia si sanatatea animalului dumneavoastra, cat si pentru celalalte animale care ar putea intra in contact cu acesta.

Anestezie Inhalatorie si Monitorizare

Majoritatea interventiilor chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie. Toti pacientii nostri sunt atent monitorizati in timpul operatiei (EKG, puls, SpO2, temperatura etc.).

Chirurgie

Interventii chirurgicale se realizeaza zilnic la Centrul Veterinar Domenii. Recomandam efectuarea unei programari in prealabil.

Stomatologie

Pentru animalele fara probleme periodontale, recomandam un examen anual si un periaj periodic.

Internare Postoperatorie

Dupa interventia chirurgicala, externarea se face cu un protocol de ingrijire postoperatorie detaliat, incluzand medicatie pentru managementul durerii.

Farmacie Veterinara

Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.

Cosmetica

Grooming-ul efectuat cu regularitate ajuta la mentinerea in bune conditii a blanii catelului sau a pisicii.

Diete si Nutritie

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal.

Consultatii la Domiciliu

Pentru ca intelegem ca uneori este dificil pentru proprietari sa isi aduca animalul la doctor, medicii centrului nostru pot oferi si consulatii la domiciliu.

Ce spun clientii nostri:

Monica G.

Vrei ca puiul tau sa fie ingrijit EXTRAORDINAR de bine? Recomand Centrul Veterinar Domenii. Doctori extraordinari, profesionalism si aparatura de ultima generatie... doar aici gasesti. Felicitari d-lui doctor Donescu, care are o experienta de 20 ani in domeniu, multi ani de perfectionare in strainatate si mai ales o inima de aur. #veterinaryclinicromania #clinicaveterinararomania #centrulveterinardomeniibucuresti #bestveterinaryclinicbucharest

Monica G.
Anca F.

De luni de zile ma uit la constructori si ma gindesc ...eh, cine stie ce iese din clinica asta. De ieri stiu: este peste asteptari,inteligent facuta,fara compromisuri. Partea cea mai buna ... oamenii din ea. Nu.i cunosteam. Intilnirea perfecta intre entuziasm si pricepere, am zis. Dar eu sunt doar om si pot gresi. Pacientul insă nu greseste. Pacientul isi iubeste doctorii care l au tratat pina acum...dar s a culcat in mijlocul cabinetului. No stress. Si apoi s a asezat comod langa dr Donescu sa picoteasca la consultatie. Pacientul a spus tot. No stress. Poftiti pe la noi cu incredere ..

Anca F.
Csaba T.

O echipa minunata in care poti avea oricand incredere. Oameni profesionisti, cu suflet mare si cu multa dragoste pentru animale. Multumim mult Recomandam cu incredere!

Csaba T.
Raluca S.

O clinica superba, oameni calzi, primitori si in acelasi timp super profesionisti. Din prima cllipa simti ca animalutul tau e pe cele mai bune maini. Explicatiile sunt oferite cu rabdare, limbajul adaptat nivelului comun de intelegere. Simti ca oamenii de aici isi fac meseria cu pasiune si ca vor ca animalutul sa fie bine si stapanul sa plece linistit de la ei. Felicitari si chapeau!

Raluca S.
Victor D.

Am fost cu pisicuta la prima vaccinare si primul consult la doamna doctor. O stiu de mult si stiu cu ce pasiune si dragoste trateaza fiecare animalut. Recomand cu caldura.

Victor D.
Ioana C.

Un personal exceptional, dedicat, cald si iubitor de animale. Intr-un cuvant foarte multumita. Cred ca o sa devenim clienti fideli ai centrului. Mult succes in activitatea centrului!

Ioana C.